Uvjeti poslovanja

This Agreement was last modified on 18 February 2016.

UVJETI POSLOVANJA

Tvrtka Hudek Zagreb d.o.o. izdavač je internet stranice hudek-zagreb.hr.
Svoju upoznatost i suglasnost s ovdje iznesenim Uvjetima poslovanja i pravilima izjavljujete svakim daljnjim korištenjem ovih internetskih stranica. Isto tako svakim daljnjim korištenjem pristajete na korištenje internetskih stranica sukladno tim uvjetima.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica, korisnik prihvaća rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Hudek Zagreb d.o.o se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani.

Ukoliko Internet stranica pruža mogućnost uspostavljanja veze do drugih Internet stranica na koje nemamo nikakav utjecaj, nismo odgovorni za točnost i potpunost sadržaja te niti za negativne posljedice koje bi mogle proizaći iz uporabe drugih stranica.

INTERNET TRGOVINA

Cijene artikala su veleprodajne (bez PDV-a).
Prilikom kreiranja narudžbe PDV će biti obračunat i uračunat u konačnu cijenu.

Proces narudžbe potrebno je završiti do kraja, a završetkom dobit ćete elektroničkom poštom potvrdu o narudžbi.

Narudžbom artikala kupac prihvaća uvjete poslovanja navedene na ovim stranicama.

Hudek Zagreb d.o.o narudžbu može odbaciti odnosno ne isporučiti robu ako se ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice ili ako se utvrdi da su uneseni podaci netočni ili nepotpuni.

Hudek Zagreb d.o.o zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja, koji će biti objavljeni na ovim stranicama.

Ulažemo maksimalni napor kako bi svi podaci (slike proizvoda, cijene i stanje zaliha) bili ažurirani, ali ne preuzimamo odgovornost za točnost istih te ne dajemo pravo na prigovor.

Hudek Zagreb d.o.o ne jamči da će web stranica uvijek biti dostupna te da neće sadržavati viruse. Korištenje stranice je na vlastitu odgovornost.

 

DOSTAVA

Dostavu vršimo kurirskom službom na teritoriju Republike Hrvatske te van teritorija RH koja se naplaćuje po tarifi kurirske službe.

Dostava se vrši unutar 2 – 7 dana u RH, ovisno o lokaciji primatelja

Isporuka artikla je moguća na nekoliko načina:
– dostava na adresu koja je navedena u narudžbi
– preuzimanje od strane vašeg ovlaštenog prijevoznika
– osobno preuzimanje

Prijevoznik dobiva broj kupca kako bi mogao kontaktirati kupca ako nije na adresi koju je naveo.
Tako se izbjegavaju dodatni troškovi kupcu ako bi se vraćala pošiljka tj. ako kupac nije na adresi u trenutku dolaska dostavljača.

U slučaju plaćanja u banci, pošti, Internet bankarstvom ili gotovinom, roba je spremna za isporuku, ukoliko je na zalihi, po primitku Vaše uplate na naš račun.

Proizvod se pakira tako da tijekom prijevoza ostane neoštećen. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pošiljku i ukoliko primijeti oštećenja, prijaviti dostavljaču te obavijestiti prodavatelja.

Ukoliko paket prelazi 2000 mm duljine, dostavna služba ne može preuzeti paket te dostava takvog paketa nije moguća.

Proizvodi dulji od 2000 mm mogu se staviti u košaricu prilikom čega može doći do ostvarivanja besplatne dostave, no dostava za pakete dulje od 2000 mm nije moguća.

Ukoliko ukupna narudžba prelazi težinu od 40 kg, narudžba će biti razdvojena u 2 ili više paketa ovisno o težini prilikom čega će biti naplaćena dostava za sve dodatne pakete u iznosu od 40,00 kn (5,31 €) + PDV.

Ukoliko dimenzije paketa premašuju kružni obujam od 300 cm (2x širina + 2x visina + 1x duljina) naplaćujemo dostavu kao PPD (paket prekomjernih dimenzija) bez obzira na težinu do max 40 kg. Paket kao takav ne spada besplatnu dostavu.

ROKOVI ISPORUKE

Navedeni datumi isporuke na ponudama će se temeljiti na informacijama naših dobavljača i njihovih poddobavljača. Zbog općenito napete situacije na tržištu sirovina i u transportnoj logistici nažalost može doći do neočekivanih kašnjenja.